Çok önemli isimler Konya’ya geliyor! Yer yerinden oynayacak

Türkiye’nin yakından tanıdığı pek çok önemli ve popüler isim Konya’ya geliyor. Vatandaşların çok yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Çok önemli isimler Konya’ya geliyor! Yer yerinden oynayacak

Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Konya Kitap Günleri, Türkiye’nin yakından tanıdığı pek çok önemli ve popüler ismi ağırlayacak. Selçuklu Kongre Merkezinde yarın olağanüstü bir kalabalık bekleniyor. Konya Kitap Günleri Cumartesi günü şu isimleri ağırlayacak: İsmail Kara, Mete Yarar, Selahattin Yusuf, Erhan Afyoncu, Hayati İnanç, Sıtkı Aslanhan.


İLK PROGRAM SAAT 14.00’DA


İlk program saat 14.00’da İsmail Kara ile başlıyor. İslam düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan İsmail Kara, yaptığı çalışmalar ile gençliğin ve muhafazakâr kesimin yakından tanıdığı bir isim. Hareket Dergâh ile Toplum ve Bilim dergilerinde yazıları yayımlanan, İslamcılığın felsefesini ortaya koyan İsmail Kara, 2020 Cumhurbaşkanlığı Sanat Ödülü aldı.


METE YARAR, SINIR ÖTESİ OPERASYONU ANLATACAK


Konya Kitap Günleri’nin bir diğer önemli ismi ise Mete Yarar olacak. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, son zamanlarda televizyonlarda yaptığı yorumlar ve 15 Temmuz sonrası FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik tespitleri ile gündem oluyor. Hem medyanın hem düşünce dünyasının hem de askeri savunma meraklılarının takip ettiği isimlerin başında geliyor. Saat 14.00’da takipçileriyle buluşacak olan Mete Yarar’ın, terör örgütlerine yapılan sınır ötesi operasyonları, TSK’nın mücadelesinin arka planını ve bundan sonraki süreç ile ilgili önemli bilgiler vermesi bekleniyor.

yazar14-1.jpg
SELAHATTİN YUSUF KİTAPLARINI İMZALAYACAK


Bir kültür adamı olan Selahattin Yusuf ise saat 15.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde kitaplarını imzalayacak. Selahattin Yusuf pek çok eserle tanınıyor. Selahattin Yusuf’un eserlerinden bazıları: Masumiyetin Son Günleri, İsa Hanginiz?, Şimdiki Zaman İzinde, Bir Masal İsmet Özel’i ve Niçin Ağlıyorsun. Selahattin Yusuf aynı zamanda NTV televizyonunda Gece-Gündüz programında kültür sanat bültenlerini gündeme alıyor. Hem kitap tanıtımı hem de kültür sanat yorumları ile öne çıkıyor.

yazar18-1.jpg


ERHAN AFYONCU, TARİHİN ARKA ODASINI ANLATACAK


Ülkemizin önemli tarihçilerinden biri olan Erhan Afyoncu da cumartesi günü saat 16.00’da kitaplarını imzalayacak. Erhan Afyoncu tarih alanındaki çalışmalarının yanı sıra, televizyonlardaki tarih programları ve köşe yazıları ile tanınıyor. Şu anda Milli Savunma Üniversitesi’nin Rektörü olan Afyoncu, Sabah Gazetesi’nde de yazılarına devam ediyor. Erhan Afyoncu’nun özelikle yakın tarih ve Türk tarihinin detayları ile ilgili yaptığı açıklamalar ve Milli Savunma Üniversitesi’ndeki görevinde yaptığı bilgilendirmeler ile hatırlıyoruz. Ayrıca Murat Bardakçı ile birlikte yaptıkları Tarihin Arka Odası programı, Afyoncu’nun popüler olmasındaki en büyük köşe taşı olarak biliniyor.


SITKI ASLANHAN TAKİPÇİLERİYLE BULUŞACAK


Cumartesi gününün diğer bir önemli ismi ise saat 17.00’da imza gününe katılacak olan Sıtkı Aslanhan. Kişisel gelişim uzmanı olan ve yazdığı çocuk kitapları ile popüler olan Aslanhan’ın kişisel gelişim dersleri pek çok kitle tarafından takdirle karşılanıyor. Sıtkı Aslanhan’ın bazı eserleri şunlar: Hayata Gülümse, Özünüzde İyilik Var, Geleceğe Gülümse, Başarıya Gülümse. Aslanhan, pek çok okul Üniversite ve sivil toplum örgütü tarafından konferanslara ve panele davet edildi.


HAYATİ İNANÇ’A İLGİ BÜYÜK OLACAK


Konya’daki programın son popüler ismi de Hayati İnanç olacak. İnanç, Tv2’de yayınlanan Can Veren Pervaneler programı ile biliniyor. İnanç; kişisel gelişimci olan ve hayata dair önemli anekdotlar aktaran, sosyal medyada, Youtube’da ve farklı mecralarda paylaşımları milyonlarca izlenen önemli bir eğitimci. Denizlili ve İstanbul Hukuk mezunu olan Hayati İnanç, yoğun bir şekilde kişisel gelişime ve insanların eğitimine katkı sağlıyor. Hayati İnanç’ın bazı eserleri: Sevgi Yukarıdan Gelir, Can Veren Pervaneler. İnanç’ın ayrıca Bekir Develioğlu ile yaptığı Fabrika Ayarı programları var.


YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞACAK


Konya’da cumartesi günü İsmail Kara, Mete Yarar, Selahattin Yusuf, Erhan Afyoncu, Sıtkı Aslanhan, Hayati İnanç’nın yanında diğer isimleri de analım. Devriş Ahmet Şahin, Abdullah Harmancı, Ayşegül Genç, Okay Tiryakioğlu, Mustafa Demirci’de cumartesi gününün diğer misafirleri olacakyazar12-1.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :