Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Esenboğa Havalimanını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve beraberindeki heyet Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Ankara Vali Yardımcısı Murat Soylu...
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Esenboğa Havalimanını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve beraberindeki heyet Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Ankara Vali Yardımcısı Murat Soylu ile DHMİ Esenboğa Baş Müdürü Yücel Karadavut’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Demirbaş, Esenboğa Havaalanına sık sık ziyaret ettiğini, havaalanı aracılığıyla ilçelerini en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalar yapmak istediklerini kaydetti.

Her çalışmayı havalimanını düşünerek gerçekleştirdiklerini bildiren Demirbaş, "Esenboğa Havaalanı ilçe sınırlarımız içerisinde ve bizim için çok önemli bir yer. Dünyaya açılan penceremiz ve Başkentimizin görünen yüzü. Ayrıca ilçemizden çok sayıda vatandaşımız burada çalışmaktadır. Kurumlar arasında işbirliği çerçevesinde birlikte neler yapabilirizi konuştuk. İnşallah önümüzdeki günlerde birlikte güzel çalışmalar yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Ankara Vali Yardımcısı Murat Soylu ise makul ve yerinde olan her türlü çalışmanın içerisinde olabileceklerini söyledi.

Uzun yıllar yöneticilik tecrübelerinin olduğunu ifade eden Soylu ise tarım kenti olan Çubuk'un turizm kenti olma yolunda ilerlemesini görmekten mutluluk duyduklarını, termal kaynaklarının daha iyi kullanılması gerektiğini düşündüklerini kaydetti.


Kaynak: