Cumhurbaşkanı Erdoğan halka seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt Vilayet Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan halka seslendi

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Vefakarlıkta sizlerin emsali bulunmaz, adam tanımada Bayburtlunun emsali bulunmaz. Bayburt 28 Mayıs'ta oy oranını 82,45'e yükseltti. Sandıkları patlatan herkese teşekkür ediyorum. Aşkınızı sevdanız güçlü iradeniz için her birinize teşekkür ediyorum. Dik duracağız, hiç endişe etmeyin. Sadece bize değil Türkiye'nin de geleceğine sahip çıktınız. Türkiye Yüzyılı inşasında biz de varız dediniz. İnşallah 31 Mart'taki yerel seçimlerde Türkiye'ye destek olacak rekor bir destek istiyorum.

'Yatırımlarımıza devam edeceğiz'

Teşekkür etmeye elimiz boş gelmedik. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. İnşası tamamlanan birçok açılış törenini gerçekleştireceğiz. Bayburt gelecek seçimlerde demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? 31 Mart'ta da sandıkları yine patlatıyor musunuz? Sizinle bu yolları biz çok yürürüz evelallah.

'Meydanda 40 bin kişi var'

Bayburt'a 7 farklı alanda 36 proje kazandırıldı. Yatırım değeri 2 milyar 689 milyon lirayı aşan hizmet ve eserlerimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen kurumlarımızı tebrike diliyorum. Emniyet güçlerimizden aldığımız rakamlara göre meydanda 40 bin kişi kişi var.

Etiketler :