Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konyalıların meşhur etliekmeği...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Gençlik Buluşması'nda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konyalıların meşhur etliekmeği...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Muğla Gençlik Buluşması'nda, Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi.

Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde sel mağduru Zülfiye Ceylan'ı ziyaret ettiği görüntülerin gösterilmesi üzerine, şunları söyledi:

"Zülfiye Teyze gerçekten etliekmeği çok güzel yapmış. Evinin altında pideci dükkanı var. O Kumluca sel afetinde biraz darbe yemişti. Fakat çok candan bir insan, hoş bir insan. Biz de daha sonra ziyaretine geç de olsa gittik. Konyalıların meşhur etli ekmeği var ya orada Zülfiye Teyzemizden onu yedik."

erdogan-zulfiye-nine-ziyaret-fotografi.jpg

ZÜLFİYE CEYLAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da vatandaşa hitap ettikten sonra 12 Aralık 2022'de ilçede yaşanan selde zarar gören pide işletmecisi Zülfiye Ceylan'ı ziyaret etmişti.

Selin yaşandığı dönemde telefonla görüşen ve kendisini evine davet eden Ceylan, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı önce iş yerinde, sonra evinde ağırlamıştı.

"GÖNLÜ ALÇAK CUMHURBAŞKANIM"

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Ceylan, "Çok mutlu oldum, çok sevindim, mutluluğumu anlatamam. Böyle bir şey beklemiyordum. Allah razı olsun. Yerde karıncayla beraber olan, gönlü alçak Cumhurbaşkanım." ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :