Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toru ailesiyle

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyareti ve Meram Belediye binasının açılışı hakkında Yeni Haber’e özel açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toru ailesiyle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlerini kırmayarak Belediye binasının açılışına gelmesinin kendilerini onore ettiğinin altını çizen Toru, “Hem Meram’ın çalışmalarından hem de yeni Belediye binası için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldığımız iltifatlar bizi oldukça mutlu etti” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyaretinde en çok konuşulan konuların başında Meram Belediyesinin yeni yerinin açılış töreni geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ziyarette Meram, Meram Belediyesi ve Belediye Başkanı Fatma Toru için özel zaman ayırması, Başkan Toru başta olmak üzere tüm Meram’ı mutlu etti. Bu ziyaretle ilgili Yeni Haber’e özel açıklamalarda bulunan Fatma Toru, bu ziyaretin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminden bu yana bu misyona verdiği değerin en büyük göstergesidir” diye konuştu.

toru-ailesiyle-(2).jpg

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GELİŞİ BİZİ ONORE ETTİ”

Kendilerinin en başından bu yana Belediye Binasının açılışı için Cumhurbaşkanını arzuladıklarını belirten Toru, bunun içinde verdikleri yoğun çabayı şu şekilde anlattı; “İlk ziyaretimizi Mayıs ayında gerçekleştirmiştik. Beştepe’de Cumhurbaşkanı’na yaptığımız ziyaretin görüntüleri de basında çıkmıştı o zaman. Biz o ziyarette konuyu gündeme getirmiş ve Yeni Binamızın açılışının kendileri tarafından yapılmasına yönelik arzumuzu gündeme taşımıştık. Tabi araya Ramazan, Bayram ve sonrasında da 15 Temmuz İhanet günleri girdi. Ancak tüm bunların sonunda böyle bir gelişme ve böyle bir açılış bizi hem sevindirdi hem de onore etti” 

toru-ailesiyle-(1).jpg

“İLKLERİN CUMHURBAŞKANI, İLKLERİN BELEDİYESİNDE”

“Ayrıca bizi mutlu eden bir başka konuda, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de kabul ettiği ilk İlk İlçe Belediye Başkanı olmamız, açılışını yaptığı ilk İlçe Belediye Binası olmamız gibi bir çok ilki de bünyesinde barındıran bir Belediye olmamızdır” diye konuşan Toru, bunların tamamının temsil ettiği misyona Cumhurbaşkanının verdiği değerden kaynaklandığını belirtti.  Toru “Sadece bunlar değil elbet. 2013 yılından bu yana Meram’la, projelerimizle yakından ilgilenmesi, hedeflerimizi dinlemesi ve son olarak bu ziyarette bu misyona verdiği değerin göstergesidir” şeklinde konuştu. Toru ayrıca bu ziyarette Cumhurbaşkanıyla çekilen Aile fotoğrafınınsa kendini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti. 

“MECLİS-İ NİSA GELİYOR”

Çalışmaların bunlarla kalmayacağını kaydeden Toru, Aralık ayının başında Meclis-i Nisa projesi düşündüklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da projeye destek vereceğini duyurdu. Bu projede farklı ülkelerden gelecek olan siyasetçiler, gazeteciler, düşünür ve yazarların Meram’da buluşacağını ifade eden Toru, projenin amacının İslamafobi üzerinden yürütülen siyasal ve toplumsal algı çalışmasının önüne geçmek olduğunu belirtti.

“İNSAN ODAKLI HİZMET, CUMHURBAŞKANIMIZIN YOLU”

Toru son olarak, Meram’da önümüzdeki dönem içinde özellikle kadın ve genç kesim için önemli projelerin hayata geçeceğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmet anlayışını düstur edindiklerini bu nedenle de her adımlarında insanımızın refahını hedef edinerek ve insana dokunan bir anlayış içinde olduklarını kaydetti.          HAYRETTİN ATAK  /  YENİ HABER GAZETESİ