Cumhurbaşkanı Erdoğan'a genç başdanışman

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı oldu. Erdoğan, son olarak Meclis'teki komisyonlarda görevlerde bulunan Ayşe Türkmenoğlu'nu başdanışmanlığa getirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a genç başdanışman
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları eski Başkanı Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26. danışmanı oldu.

1986 Karabük doğumlu olan Çubukcu, ODTÜ İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun oldu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çubukcu, 2014 yılında bu görevini Abdurrahim Boynukalın'a devrederek Başbakanlık Müşavirliği'ne atandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre geçtiğimiz ay evlenen Çubukcu'nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı.

Erdoğan, son olarak Meclis'teki komisyonlarda görevlerde bulunan Ayşe Türkmenoğlu'nu başdanışmanlığa getirmişti.

Bakmadan Geçme