Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na tepki! Sözde milletvekili...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ye yönelik sözleriyle ilgili olarak "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi Mehmetçiğime nasıl hakaretler ediyor. Gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da verme mükellefiyetimiz var." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na tepki! Sözde milletvekili...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Birazdan 12'si kadın 99 genç arkadaşımızın kura törenini gerçekleştireceğiz. Derik Kaymakamımız Muhammet Safitürk başta olmak üzere şehit kaymakamlarımızı rahmetle yad ediyorum. Siz genç kaymakamlarımızın, şehitlerimizin emanetini şanla ve şerefle taşıyacağına yürekten inanıyorum.

Atalarımız sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır diyor. Bugün bu söze bir kez daha şahit oluyoruz. Her alanda kendinizi yetiştirdiniz. Deprem bölgesinde geçirdiğimiz 3 ay boyunca da afet yönetimini sahada müşahede ettiniz.

Yabancı dil eğitimi dahil 3 yıldan bu yana süren adaylık dönemimiz devletimizin kaymakamlığa verdiği önemi göstermektedir. Yürütmenin başı olarak her bir kaymakamımızın görevini en iyi şekilde yürüteceğinden asla şüphe duymuyorum.

Şunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin hizmetkarıyız. “Bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gidiyoruz” bunu böyle bileceğiz.

Pratikle takviye edilmiş olsa da kitabi bilginin katkısı bir yere kadardır. Her mesleğin asıl incelikleri görev esnasında öğrenilir. Sizler de iyi, başarılı, ismiyle müsemma mülki idari amir olmayı inşallah vatanımızın dört bir köşesinde vazife yaparken öğreneceksiniz.

"Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi Mehmetçiğime nasıl hakaretler ediyor. Gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da verme mükellefiyetimiz var." dedi.