Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyat olacağı yönündeki iddialarla ilgili açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bu söylemlerin yalan olduğunu duyurdu. Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Gazeteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun kötü olduğunu iddia etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ataklı "Erdoğan yeni bir ameliyata hazırlanıyor. Doktorları en kısa zamanda bir operasyon yapılması gerektiğini söyledi. Ameliyattan sonra Erdoğan’ın göreve devam edip etmemeye kendisinin karar vereceğini öğrendim" ifadelerini paylaştı.

"SAĞIK DURUMU İYİ"

Onun bu söylemlerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden (DMM) cevap geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan söylemlerin doğru olmadığı belirtildi.

"ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR ETMEYİN"

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan iddialar kesinlikle doğru değil. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

Etiketler :