Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye tokat gibi cevap

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun, ABD'den 'Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde Türkiye'yi hedef alan skandal açıklamasına sert cevap geldi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye tokat gibi cevap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun, ABD'nin skandal açıklamasına Twitter'dan cevap verdi. Altun, "ABD'yi basın özgürlüğünün arkasına saklanmaya son vermeye çağırmaya devam edeceğiz. Washington, parmağını diğer ülkelere işaret etmek yerine, uzun süredir var olan aşırı yoksulluk ve ırk ayrımcılığı gibi problemleri düzeltmeye odaklanmalı" dedi.

faahtertrin-altun.jpg

ABD Büyükelçiği'nden yapılan açıklamada, "Türkiye'yi ifade özgürlüğüne, adil yargılanma güvencesine ve yargı bağımsızlığına saygı göstermeye, bunları teminat altına almaya çağırmayı sürdüreceğiz. #DünyaBasınÖzgürlüğüGünü #ÖzgürBasın #WPFD2019" denilmişti.

Bakmadan Geçme