Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yıldız, mesajında...
Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Yıldız'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldız, mesajında halkın gözü, kulağı, sesi olan gazetecilere, sorunların yetki sahiplerine iletilmesinde ve çözümünde önemli görevler düştüğünü aktardı.

Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı günümüz dünyasında medyanın hayati bir önem taşıdığını vurgulayan Yıldız, "Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medyanın etkinliğinin sürekli arttığı günümüzde, gazetecilerimiz üzerine düşen sorumluluğu her zamankinden daha fazla yerine getirmeye çalışmaktadır. Basın ilkelerine saygılı, basın ahlakıyla görevini başarıyla yerine getiren, kamuoyunun doğru, eksiksiz ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katan, basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız, mesleklerini icra ederken şehit olan gazetecileri ise rahmetle andıklarını belirtti.

Kaynak:

Etiketler :