'Dağlık Karabağ en önemli gündemimiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi ziyarette bulunduğu Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi ziyarette bulunduğu Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Ekonomik, kültürel, dış politika konularını değerlendirdik. Dağlık Karabağ gündemimizin en önemli maddesi.

Kardeş Azerbaycan'daki gelişmeler bizi de mutlu etmektedir.

"İki ayrı millet, tek devlet"

 

"Ticarette atacağımız adımlar noktasında belli hedefler var. Temenni ediyorum ki bu kardeşliğimiz güçlenerek yürüsün. Biz şunu biliyoruz ve söylüyoruz, iki ayrı millet, tek devlet."

Aliyev'in konuşmasından satır başları;

"Türkiye daima Azerbaycan'ın yanında, hak ve hukukun yanında olmuştur. İki ülke arasındaki sorun uluslararası toplumun önünde çözülmelidir. Görüşmelerde enerji projelerini de konuştuk"

Bakmadan Geçme