Davutoğlu’nda buluşalım

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER
Davutoğlu’nda buluşalım

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,  ‘Ak Parti iktidarında Konya Hızlı Tren, yeni stadyum, metro gibi büyük yatırımlarla anıldı. Ama en büyük kazanımımız yatırımlarımız değil Ahmet Davutoğlu oldu’ dedi ve ekledi; “Bu nedenle Konya bu ortak paydada buluşmalı”

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Özer, Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak Selçuklunun bütün taşra ve merkez mahallelerinde faaliyetlerine bütün birimleriyle ve olağanüstü çabalarla devam ettiklerini belirtti.

TÜRKİYE’NİN FİNALİ KONYA’DA OLACAK

Bu hafta tüm teşkilat olarak 6 Haziran’daki Büyük Konya Mitingine hazırlandıklarını ifade eden Özer, “Türkiye’nin finali Konya’da olacak. Şu ana kadar Konya’nın gördüğü en büyük mitingi hem görselliğiyle, hem katılımıyla hem de coşkusuyla gerçekleştirmek istiyoruz. Çünkü hem Konya olarak hem de yeni Türkiye olarak tüm ülkeye ve dünyaya tüm mesajlar buradan verilecek. Milletimiz zaten bu mitingin farkında” diye konuştu.

KONYA’NIN EN BÜYÜK KAZANIMI BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU

Hedeflerinin 14’te 14 olduğunu dile getiren Başkan Hakan Özer, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun hedefi doğrultusunda 14’te 14 için tüm motivasyonumuz bunun üzerine. Konya zaten bu davaya en başından bu yana en güçlü veren şehirlerden birisi. Konya milletin iradesi yönünde tavrını koyan bir şehir. Ama bu seçim Konya için diğer şehirlerden farklı bir anlam ifade ediyor. Konya’nın Ak Parti iktidarıyla büyük kazanımı var. Hızlı Tren, yeni stadyum, metro daha sayılabilecek çok şey var. Kısacası bir zamanlar hayal bile edemeyeceğimiz kazanımlar oldu.  Konya’nın en büyük kazanımı ise Başbakan Ahmet Davutoğlu’dur. Biz bunu sahada hissediyoruz. Konya Tek yürek Başbakanının yanında. Konya’nın bu birlikteliği bütün ülkeye yayılacak. Son gün vereceğimiz mesajla da bu havayı herkes görecek. Yine millet kendi insanını kendi değerlerini daha önce de olduğu gibi tek başına iktidara taşıyacak” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ DEMEK MİLLET DEMEK”

“Ak Parti demek Millet demektir ”diyen Hakan Özer, Ak Parti, kendisine veya belli bir gruba değil millete hizmet etmek isteyen herkesi bizimle beraber çalışıyor. Ak Parti gücünü tamamen milletinden alan bir parti. Milletinden aldığı güçle şu an iktidarda. Bunun için biz halkımıza gittiğimizde bu bizim için bir yük olmuyor. Beslendiğimiz kaynakla hasbihal ediyoruz. Yeni Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız.  2023 ve 2071 hedeflerine adım adım yaklaşan Türkiye’nin lokomotifi Ak Partiye büyük şehirler içerisinde en büyük desteği veren Konya’nın;  bugün birde Başbakanımız ve Genel Başkanımız olan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu gibi bir değeri var. Bu durumun,  Konya’nın motivasyonu için çok önemli ve değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğu ortadadır. Tabi şehrin bu tarihi fırsatı değerlendirip siyasetten, basından, sivil toplum örgütlerinden,  meslek ve odalara kadar her unsuruyla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

MUTLAKA SANDIĞA GİDİN

Vatandaşları 7 Haziran’da mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini belirten Özer, “İnsanlar her ne pahasına olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verecek olurlarsa olsunlar seçim günü mutlaka sandığa gitmeleri gerekiyor. Sandığa gitmeyen seçmen kitlesi çok olursa seçmenimizden kaynaklanacak. Bu da halkın iradesi noktasında doğru bir sonucu ortaya çıkarmayacak.  Doğu’da yaşayan insanlar oradaki baskıyı zulmü biliyorlar. HDP bunu batıda bir barış elçisi demokrasinin savunucusu gibi insanlara bebek yüzlü şeytan misali görüntü altındalar. Türkiye’deki bir kesimde bir takım medyanın da desteğiyle bunu pazarlamaya çalışıyorlar. Şu anda bu kadar tahammülsüz olan diktatör, baskıcı olan bir zihniyet, televizyonlarda demokrasi havarisi kesiliyor, özgürlük savunucusu kesiliyor. Bu nasıl bir çelişkidir. Bu insanlar kendi değerleriyle kendi insanlarıyla barışık değiller. Doğu’daki şehrimizdeki maneviyatlı insanlarımızla bir kardeşiz. Yılarca beraber yaşadık. Bizi beraber tutan en büyük bağda dini değerlerimizdir. Bu hakikatleri iyi yakalamalarını sandıkta da gereğini yapmalarını arzu ediyorum.  Bu seçim çok önemli. Çünkü hiç bir araya gelemeyeceği düşünülen çok farklı noktalarda olduğu zannedilen bizim dışımızdaki tüm partiler ve çevreler ittifak etmiş durumdalar.  HDP ile MHP’nin söylemleri, Saadet Partisiyle CHP birbirlerinin kanallarından aynı söylemlerde bulunuyorlar. Newyork Times’le paralel yapıyla aynı şekilde ittifak halindeler. Bunlar bir rastlantı değil. Biz Türkiye’nin 13 senede kendi iradesine sahip olmasına yükselişine, bu milletin arzu ettiği noktalara olan yükselişine karşı yapılan mücadelelerin son aşamasıdır. Rahmetli Necmeddin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun yanyana getirilip te kutsal ittifak adı altında cemaatle işbirliği yapan bakışı hazmedilecek gibi değil. Onlar milletin iradesine her zaman sahip çıkmış, saygı duymuş ve bütün hayatı boyunca bunun mücadelesini vermiş insanlar. Daha önce mecliste bütün baskılara, tehditlere rağmen halkın iradesi yönünde oy kullanmış Muhsin Yazıcıoğlu bugün kendi teşkilatlarının cemaatle aynı söylem içerisinde olduğunu görse buna karşı çıkarlardı. Milletin iradesiyle bir düşmeyenleri bu millet unutmaz ve unutmamıştır. Zamanı geldiğinde yerle bir eder. Bu insanlar milletin karşısında hesap veremeyecekler” diye konuştu.