Dededen toruna altın miras

İstanbul'un eski kuyumcularından Birol Polat'ın açtığı Polat Kuyumculuğun Konya Şubesi Sarraflar Yeraltı Çarşısı'nda hizmete girdi.
Dededen toruna altın miras

Polat Kuyumculuk kaliteli hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliğiyle birlikte altının kalbi Sarraflar Çarşısı’nda hizmet veriyor.

dededen-toruna-4.jpg

Polat Kuyumculuk firma sahibi Oğuzhan Polat, “Aslen Konyalıyım. İstanbul’da ikamet etmekteydim, Konya’ya döndüm. Konya’da otomotiv sektöründe belli bir süre hizmet verdikten sonra kuyumculuk sektörüne geri dönmeye karar verdik. Daha önceki dönemlerde İstanbul’da kuyumculuk yapıyorduk. Oğlumun vesilesiyle tekrar kuyumculuk sektörüne başladık. Dededen toruna gelme bir mesleği icra ediyoruz. Uzun zaman babamla birlikte çalıştık. Şimdi de oğlumla birlikte çalışıyorum. Allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda oğluma devredeceğim” dedi.

dededen-toruna-1.jpg

‘İSTANBUL’DAKİ ÇEŞİTLİLİĞİ KONYA’YA GETİRDİK’

İstanbul’daki ürün çeşitliliğini Konya’ya getirdiklerini ifade eden Oğuzhan Polat, “Konya’ya memleket hasretiyle geri döndük. Tabi kuyumculuk sektörü İstanbul’da çok daha farklı. İstanbul’daki çeşitlilik Konya’da yok. Bu çeşitliliği burada son nihai tüketiciye sunabilmek için burada böyle bir dükkan açıp hizmet vermeye karar verdik.

dededen-toruna-5.jpg

Polat Kuyumculuk olarak son trend ürünleri bünyemizde bulundurmaya çalışıyoruz. Minimal kârlarla, güvenilir bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Sektörle alakalı hedeflerimiz; daha kaliteli daha nezih bir ortamda kaliteli bir hizmet vermek. Konya’da daha çok kitleye ulaşmak için ilerdeki hedefimiz Konya’daki şubeleşmeyi sağlamaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

•SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

dededen-toruna-2.jpg

dededen-toruna-3.jpg

dededen-toruna-6.jpg

 Muhabir
Etiketler :