Demen'den 7. yıla özel büyük indirimler

Konya'da Şefikcan Caddesi üzerinde hizmet veren Demen Şanlıurfa Lezzetleri, 7. yıla özel büyük indirimlere gidiyor. Pandemi sürecinden ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlara böyle bir kampanya düzenlediklerini dile getiren İşletme Sahibi Müslüm Aba, “Tüm Konyalıları, 1 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan büyük indirimimizden yararlanmaya bekliyoruz” dedi.
Demen'den 7. yıla özel büyük indirimler

Şanlıurfa yöresine ait enfes yemeklerle Konya’da hizmet veren Demen Şanlıurfa Lezzetleri, 7. yıla özel kampanya düzenliyor. Pandemi sürecinde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlara katkı sağlamak için fiyatları neredeyse yarı yarıya düşüren işletme, 1 Kasım Pazartesi’den itibaren indirimlere gidecek. Kasım ayı boyunca ızgara çeşitlerinde yapacakları indirimlerle Konyalılara destek olacaklarını belirten İşletme Sahibi Müslüm Aba, “20 yıldır restoran sektöründe hizmet veriyoruz. Bizler işlerimizin düşüşünden, vatandaşlar da fiyat pahalılığından şikayetçi. Hal böyle olunca biz de 7. yılımıza özel kampanya düzenleyerek bir nebze de olsa insanlara katkı sağlamak istedik” ifadelerini kullandı.

muslum-aba-demen.jpg

FİYATLAR NEREDEYSE YARI YARIYA DÜŞÜYOR

Kampanyaya dair bilgi veren İşletme Sahibi Müslüm Aba, “Fiyatlarımızı neredeyse yarı yarıya düşürüyor ve maliyetine satışlara başlıyoruz. Kasım ayına özel Kanat Kebabı 40 TL'den 25 TL'ye, Acılı Kebap 45 TL'den 30 TL'ye, Tavuk Şiş Kebabı 35 TL'den 20 TL'ye, Kuzu Ciğeri 45 TL'den 35 TL'ye, Acısız Urfa Kebabı 45 TL'den 30 TL'ye ve Dana Çöp Şişi 45 TL'den 30 TL'ye düşürdük. Ayrıca tüm yemeklerinin yanında yaklaşık 9 çeşit mezemizi de müşterilerimize ikramda bulunuyoruz. Amacımız hem yeni kişilere Demen lezzetlerini tattırmak hem de dışarıda aileleriyle birlikte güzel bir ziyafet çekmelerine katkı sağlamak. Tüm Konyalıları, 1 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan büyük indirimimizden yararlanmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

KASIM AYINA ÖZEL YENİ FİYATLAR ŞÖYLE;

Kanat Kebap: 40 TL yerine 25 TL

kanat-kebap-1-001.jpeg

kanat-kebap-2-001.jpeg

 

Acılı Kebap: 45 TL yerine 30 TL

acili-kebap-1-001.jpeg

acili-kebap-2-001.jpeg

 

Tavuk Şiş Kebap: 35 TL yerine 20 TL

tavuk-sis-kebabi-1-001.jpeg

tavuk-sis-kebabi-2-001.jpeg

 

Kuzu Ciğer: 45 TL yerine 35 TL

kuzu-ciger-1-002.jpeg

kuzu-ciger-2-002.jpeg

 

Acısız Urfa Kebap: 45 TL yerine 30 TL

acisiz-urfa-kebabi-1.jpeg

acisiz-urfa-kebabi-2.jpeg

 

Dana Çöp Şiş: 45 TL yerine 30 TL

dana-cop-sis-1.jpeg

dana-cop-sis-2.jpeg

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ