Demirel: Seydişehir'in su sorunu çözülecek

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel Seydişehir’e en güzelşekilde hizmet etmek için projeler hazırladıklarını, 31 Mart’ta yetki vermesi halinde projeleriarasında bulunan ‘’içilebilir su her evde’’ sloganı ile su sorunu meselesini çözümekavuşturacaklarını söyledi.
Demirel: Seydişehir'in su sorunu çözülecek

Seydişehir’in önemli sorunlarından bir tanesi olan içme su sorunun çözüme kavuşturulması için Konya Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını söyleyen Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel; "Çal tepesinden gelen sudaki kireç oranının düşürülmesi ve kullanımının en verimli hale getirilmesi için temiz su artıma tesisini şehrimize kazandıracağız. Arıtma tesisinin kurulmasına yönelik olarak gerekli olan tüm projeler hazırlandı. Çalışmalara başlanılması noktasında Konya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’dan da gerekli sözü aldık. Su arıtma tesisinin temelini en kısa sürede atıyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan Seydişehir’imiz için durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız ve taş üstüne taş koyarak, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz şehrimize faydalı hizmetler yapmanın derdinde olacağız" dedi.

KOSKİ ile koordineli bir şekilde yapacakları çalışmalarla merkez ve kırsal mahallelerde eski su hatlarını yenileme çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, "İnsanımızın sağlığı bizim için her şeyden daha çok önemlidir. Vatandaşlarımızın evlerinin musluklarından daha temiz ve sağlıklı su içmelerini istemeleri haklarıdır. İnşallah biz bu hakkı kendilerine teslim edeceğiz. Sırf seçim kazanmak uğruna yapamayacağımız hiçbir hizmetin sözünü halkımıza vermiyoruz. Ne vaat etmişsek hepsini halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü bizler dün olduğu gibi, bugünde, yarında her zaman halkımızın arasında olacağız. Hesap verebilen bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla istişare ederek, onların fikirlerini de alarak laf üreten değil, iş üreten bir anlayışla ciddi yatırımlar yapacağız. Büyük hedefleri yapmak için öncelikli olarak istemek ve isteği gerçekleştirmek içinde gerek Konya Büyükşehir Belediyemiz gerekse Bakanlıklar noktasında Ankara’dan destek almamız gerekir. Allah’ın izniyle alacağımız desteklerle daha çok güçlenerek Seydişehir’imize ve bu şehrin gönlü güzel insanlarına kalıcı ve faydalı hizmetler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :