Demokratikleşme Paketi'ni memnuniyetle karşıladım
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeni yasama yılının açılışında bir konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeni yasama yılının açılışında bir konuşma yaptı.
Gül'ün konuşmasından ana başlıklar şöyle:
"Anayasa'nın bana verdiği yetki ve sorumlulukları, demokratik teamüller, hukukun üstünlüğü, kamu vicdanı ve milletimizin hassasiyetleri çerçevesinde kullanmak için azami çaba sarfettim. 2007 yılındaki seçilme sürecinde yaşanan demokratik olgunluğa yakışmayan zorlama ve tartışmaları arkamda bırakarak, Türkiye'nin normalleşmesine özen gösterdim"
"Her tartışmaya siyah-beyaz, doğru-yanlış, haklı-haksız, bizden-onlardan, dost-düşman zaviyesinden bakamayız. Kutuplaşmalardan kaçınarak, demokrasimizin değer ve erdemlerine toplum olarak sahip çıkalım."
"Sayın Başbakan tarafından açıklanan ve ülkemizin önemli sorunlarına çözüm getireceğine inandığım yeni adımları da memnuniyetle karşılıyorum. Bu sürecin devam ettirilmesi gerektiğine de inanıyorum.
Bakmadan Geçme
Başından vurulan genç hayatını kaybetti
Konya'da polisin dikkati kaçakçılığı önledi! Valizinden silah fabrikası çıktı
Konya için yağış tahminleri güncellendi
Aktarların dilindeki şifa! Ölüm dışında her derde deva
Bugünkü Konya gündemi (27 Ocak 2026)
Hakkari'de zehir tacirlerine darbe: 348 kilogram uyuşturucu ele geçirildi