Deprem bölgesinin sevilen muhabiri umre yaptı

Türkiye’yi sarsan asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin simge isimlerinden gazeteci Fulya Öztürk umre yaptı.
Deprem bölgesinin sevilen muhabiri umre yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın körfez turu kapsamında ilk durağı Suudi Arabistan oldu. Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman tarafından resmi törenle karşılandı. 19 Temmuz’da tamamlanacak olan Körfez turu kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok sayıda gazeteci de eşlik etti. Heyette en dikkat çekici isimlerden biri de CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk oldu.

DEPREMİN SİMGE İSİMLERİNDEN OLMUŞTU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesinden ayrılmayan CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk 63 gün boyunca deprem bölgesinden yaptığı yayınlarla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanmıştı. Depremin simge isimlerinden biri olan Öztürk’ün, TEKNOFEST 2023’te Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaşadığı diyalog da damga vurmuştu.

"RABBİM BANA DA NASİP ETTİ"

Körfez ziyareti kapsamında Umre yapan Fulya Öztürk, başörtülü fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Öztürk’ün, "Allah bana da nasip etti… Sabah namazını da kılarak umremi tamamladım. Sabah ezanıyla bambaşka bir atmosfer vardı… Tavaf, say, saç kesimi hepsini yerine getirdim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamdolsun. Nasip işi" ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

Etiketler :