Depremzedeler için gösteri maçı, Konyaspor Başkanı da yer aldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde depremzede çocuklar ile maç yaptı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de etkinlikte top oynadı.
Depremzedeler için gösteri maçı, Konyaspor Başkanı da yer aldı

Depremzedeler için top oynadılar. Türkiye'de Kahranmaraş merkez ve çevre illerdeki deprem sonrası bölge için çalışmalar devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ev sahipliğinde depremzede çocuklar ile maç yaptı. ’Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay’da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de maçta yer aldı.

murat-kurum-1.jpg

KATKIDA BULUNAN İSİMLER

Cüneyt Çakır’ın yönetiminde Rıdvan Dilmen, Juan Mata, Bafetimbi Gomis, Emin Bayram, Eren Elmalı, Serkan Asan, Kağan Moradaoğlu, Volkan Babacan, Salih Dursun, Davide Biraschi, Burak Özdemir ve daha birçok isim afetzede çocuklarla birlikte koştu. Özel maç, 20’şer dakika iki devrede 40 dakika sürdü. Maç 3-3 berabere bitti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Bakan Kurum’a madalyalarını takdim etti. Bakan Kurum’da depremzede çocuklara madalya verdi. Bu arada maç sonunda depremzede çocuklara bisiklet hediye edildi.

murat-kurum-2.jpg

murat-kurum-4.jpg

ozgokcen.png

 Muhabir
Etiketler :