Dev Kartallar hazır

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. Hafta maçında pazar günü saat 13.00'te deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaşacak AYOS Konyaspor Basketbol takımı saat 16.30'da hava yoluyla İstanbul’a gidecek. Temsilcimiz, İstanbul’dan galibiyetle dönmenin planlarını yapıyor.
Dev Kartallar hazır

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. Hafta maçında pazar saat 13.00'te deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaşacak AYOS Konyaspor Basketbol takımı, hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenman ile tamamladı. Engin Gençoğlu ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ile başladı. Şut varyasyonu ile devam eden antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.

dev-kartallar-hazir-4.png

Bugün saat 16.30'da hava yoluyla İstanbul’a giden Dev Kartallar, yarın İstanbul’da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Darüşşafaka’yı devirerek ligde galibiyet serisi başlatmak isteyen temsilcimiz, zorlu karşılaşmayı galibiyetle kapatıp ligde ilk 8’e girmenin mücadelesini vermek istiyor. Darüşşafaka-Konyaspor Basketbol mücadelesi pazar saat 13.00’te Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak.