Deva Partisi Konya İl yönetiminde Kılıçdaroğlu istifası

Deva Partisi Konya'da istifa... Altılı Masanın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyurulması partide istifaya yol açtı.
Deva Partisi Konya İl yönetiminde Kılıçdaroğlu istifası

Deva Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Ahmet Çeçen, partiden istifa ettiğini açıkladı. Çeçen'in istifa açıklaması şöyle:

"Milletimizin ekonomik sorunlarına çare ve deva olsun diye kurulan Deva Partisi'ne işimden, ailemden daha fazla vakit ayırarak, elimden gelen tüm imkanlarımla emek verdim. Ne yazık ki gelinen süreçte CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak dayatılmasının, dünya görüşümle uzaktan yakından bağı olmayan siyasi partilerle masayı genişletilmeye çalışılmasının ülkemizin geleceğine fayda yerine büyük zararlar ve onarılmaz kayıplar getireceğine kanaat getirmiş bulunmaktayım. Hele ki bu kadar gür bir sesle doğmuş bir partinin, başka bir parti çatısı altında seçimlere girecek olması tarafımdan kabul edilebilecek bir durum zaten değildir. Herşey bu kadar ortada ve açıkken, partide yönetim de koltuk işgal etmenin de bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Böylece benim gibi düşünmeyen, Sayın Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için mücadele edecek, arkadaşlara da yönetimde, yer açmış olacağım. Gerektiğinde istifa etmek de bu memlekete bir hizmettir. Bu zamana kadar yakın ilgi ve alakalarından dolayı başta Deva Partisi Konya İl Başkanı Sayın Seyit Karaca ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım."

Etiketler :