DEVA Partisi'nde 'Kılıçdaroğlu' istifası

DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Avukat Murat Kurnaz partisinden istifa etti. Kurnaz istifasını, "Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor" sözleriyle duyurdu.
DEVA Partisi'nde 'Kılıçdaroğlu' istifası

Altılı masa adayının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından, masa ortaklarının partilerinde istifa dalgası başladı. Son olarak DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Avukat Murat Kurnaz partisinden istifa etti. Kurnaz, "Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor" dedi.

KURUCU ÜYE DE BIRAKTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından ilk istifa haberi ittifakın küçük ortağı Gelecek Partisi'nden geldi. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının "hayal kırıklığı" olduğunu belirterek partisinden istifa ettiğini bildirmişti.

BİR İSTİFA DAHA

Babacan'ın DEVA Partisi'nde de bir istifa geldi. DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Avukat Murat Kurnaz partisinden istifa etti. Kurnaz, "Zaman, emek ve hayallerimi, lokomotifi Kemal Kılıçdaroğlu olan hisseli harikalar kumpanyasının bir parçası yapmaya ruhum razı gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Etiketler :