Devler moral bozmuyor

Deplasmanda Darüşşafaka karşısında son saniyede yediği basket ile sahadan mağlup ayrılan AYOS Konyaspor Basket, moral bozmuyor
Devler moral bozmuyor

8.SIRADA YER ALIYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 9. hafta heyecanı sona erdi. Deplasmanda kendisiyle aynı sayıda galibiyete sahip olan İstanbul temsilcisi Darüşşafaka’ya konuk olan Dev Kartallar, son saniyede serbest atıştan yediği 2 sayıyla rakibine 72-70 kaybetti.

Ligdeki 5. yenilgisini alan yeşil-beyazlılar haftayı averajla 8. sırada kapattı. Ligde lider durumda olan Fenerbahçe Beko oynadığı 9 maçın tamamını da kazanmayı bildi. Öte yandan ligin son sırasında yer alan Büyükçekmece ise son iki haftada ligin güçlü ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor ve Anadolu Efes’i devirerek ilk kez üst üste iki maçlık kazanma serisi yakaladı.

GÖZLER BURSA MAÇINDA

Yeşil-beyazlı ekip, aldığı yenilgiye rağmen moral bozmuyor. Şansız bir yenilgi alan Konyaspor Basket, 10. Hafta maçında taraftarı önünde oynayacağı Frutti Extra Bursaspor maçında galip ayrılarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyor. AYOS Konyaspor Basket-Frutti Extra Bursaspor arasında oynanacak kritik karşılaşma Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak.

Etiketler :