Devlet Bahçeli'nin Konya'da düzenleyeceği mitingin tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantılarının beşincisini 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 16,00 da Konya da yapacak.
Devlet Bahçeli'nin Konya'da düzenleyeceği mitingin tarihi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı Kılıçarslan Şehir Meydanında gerçekleşecek olan Konya mitingi hazırlıkları için hazırlıklara başladı. Miting hazırlıkları için Konya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu. Kalaycı ve MHP’liler ilk olarak Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Ardından sırasıyla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı Ziyaret etti. İlçe belediye başkanlarını ziyarette MHP Karatay, Meram ve Selçuklu İlçe Başkanları da hazır bulundu.

meram-belediyesi-2.jpeg

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan yaptığı açıklamada “16 Ekim 2022 Pazar günü 2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net temalı Konya mitingi için şehrimize gelecek olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyi Konya’ya ve Konyalılara yakışır bir şekilde ağırlamak için çalışmalara başladık. İnşallah 16 Ekimde Kılıçarslan Şehir Meydanında saat 16,00 da yapacağımız mitingle Milliyetçi Hareket Partisinin Konyalı hemşerilerimiz nezdinde ki teveccühünü herkese göstereceğiz. Miting programımız açıklandığı günden bu yana partimize gelen, telefonla arayan ve bizlerle karşılaşan hemşerilerimizin memnuniyeti ve ilgisi bizi hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor.” dedi

karatay-belediyesi-1.jpeg

Devlet Bahçeli’nin Konya’ya çok önem verdiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyi Konya da ağırlamak mutluluk verici, 16 Ekimde Kılıçarslan Şehir Meydanında saat 16,00 da yapacağımız mitingin hazırlıkları kapsamında ziyaretlerde bulunuyoruz. Davet ve ziyaretlerimiz miting gününe kadar sürecek, Sayın Genel Başkanımızı Konya’da tüm hemşerilerimizle çok güzel ağırlayacağız inşallah. Tüm hemşerilerimizi 16 Ekim Pazar günü saat 16,00 da “2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net” temalı Konya açık hava toplantımıza davet ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

Kalaycı ve Beraberindeki MHP’liler akşam saatlerinde de Konyaspor Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek Konyasporlu taraftarları mitinge davet etti.