Diagne'den transfer açıklaması!

Sarı kırmızılıların sezon sonuna kadar West Bromwich Albion'a kiraladığı Mbaye Diagne, Premier Lig’de kalmaya yeşil ışık yaktı. Senegalli oyuncu ayrıca hangi ligden teklif aldığını da açıkladı.
Diagne'den transfer açıklaması!

Galatasaray’da bir türlü bekleneni veremeyen Mbaye Diagne, Premier Lig’de oynadığı futbolla yeniden göze girdi. Sarı kırmızılı kulübün satın alma opsiyonuyla West Bromwich Albion’a kiraladığı golcü futbolcu son olarak Chelsea filelerini havalandırdı. (Ajansspor)

İtalyan basınına konuşan Senegalli yıldız, “İngiltere Premier Lig’de sert futbol var. Ancak alışmakta zorluk çekmedim. Daima kendini hazır tutmalısın ve koşmalısın. West Bromwich'te bir yıl daha kalırsam sorun olmaz. Sonrasına bakarız” ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerini ülkesi Senegal’e dönerek tamamlamak istediğini vurgulayan Diagne, “Bir gün İtalya'da oynamak da harika olur. Geçmişte Serie A'dan bazı teklifler geldi, ancak ikna olmadım ve o zamanlar gelmek istemedim" diye konuştu.

Bir dönem Juventus kadrosunda yer aldığını hatırlatan golcü futbolcu, “Juventus'a imza attığıma inanamadım. Benim için rüya gibiydi. Beni Mario Balotelli’ye benzetiyorlardı. Herhalde hareketlerimi ve saç stilimden dolayı. Mario’yu iyi tanırım, arkadaşım, kardeşimdir" dedi.

West Bromwich Albion formasıyla 10 maçta 2 gol atıp 1 de asist yapan Mbaye Diagne’nin geleceğini büyük oranda takımının ligde kalıp kalmaması belirleyecek. İngiliz ekibi halen 21 puanla 19. sırada yer aldığı ve düşme hattında bulunduğu Premier Lig’de kalırsa futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanabileceğini açıklamıştı.