Dikkat! Bu yollarda çalışma var

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Dikkat! Bu yollarda çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 24 Haziran Cumartesi saat 00.00'dan (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar KGM tarafından işletilen otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

O-1, O-2, O-3, O-4 otoyollarının muhtelif kesimlerindeki 68 üst geçit köprüsünde 00.00-06.00 saatlerinde reklam ünitesi montaj çalışmaları yapılacak.

Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisinde alt geçit inşaatı gerçekleştirilecek. Bu sebeple güney taşıma yolundaki trafik akışı (Ankara istikameti) servis yolundan sürdürülecek.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Artvin-Erzurum yolunun 0-13. kilometrelerindeki 8 tünel ve güzergahlarında yapılacak bakım, onarım ve temizlik çalışması dolayısıyla 08.00-17.30 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 25-28. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 29-32. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü'ndeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Adıyaman-Kahta-Nissibi yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan (Beşpınar Mesire Alanı) kontrollü sağlanıyor.

Kayseri-Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Kars-Digor-Tuzluca yolunun 0-2. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Etiketler :