Diouf, Konyaspor-Kayserispor maçını bekliyor

Konyaspor'un deplasman golcüsü Mame Diouf pazar günü oynayacakları Kayserispor maçında fileleri havalandırıp taraftarlarının önünde gol sevinci yaşamak istiyor. Takımın yıldız oyuncusu taraftar ile sevinç yaşamak için gün sayıyor.
Diouf, Konyaspor-Kayserispor maçını bekliyor

Gözler Mame Diouf'ta. Konyaspor'un bu sezon en skorer ismi olan Senegalli golcü attığı gollerin hepsini dış sahada buldu. Özellikle arka direkte kafa golleriyle takımına puanlar kazandıran Diouf, taraftarların önünde gol sevinci yaşayamadı. Buna rağmen 9 gol, 2 asist ile 11 gole direkt etki yapan 99 numaralı oyuncu, önceki hafta iç sahada gol atmak istediğini belirtmişti. Sırada iç sahada Kayserispor var.

mame.jpg

"GOL HER ZAMAN GOLDÜR"
Mame Diouf iç saha ile ilgili yaptığı açıklamada , "Futbolcu olarak en çok istediğimiz şey gol atmak, bir skor oluşturmak. Ne yazık ki bu bana her zaman deplasmanlarda denk geldi. Fakat daha iyi olmasını dilerdim. Benim için en önemli olan nokta takımın kazanmasına yardım etmektir. Gol, her zaman goldür. Deplasmanda ya da evde olması fark etmez. Gol attığımız sürece mutluyuz" Taraftarların gözü Diouf'ta.

 Muhabir
Etiketler :