Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den ses getirecek proje: 'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma'

2014 - 2019 yılları arsında TRT1'de yayına giren Tekden Film imzalı Diriliş Ertuğrul projesinin yapımcısından tarihe ışık tutacak bir dizi müjdesi geldi. Tekden Film isimli yapım şirketinin kuruculuğunu üstlenen Kemal Tekden, Diriliş Ertuğrul'un ardından 'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma' dizisini izleyenlerin beğenisine sunacak.
Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den ses getirecek proje: 'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma'

10 Aralık 2014'te yayın hayatına başlayan ve 29 Mayıs 2019'de ekran macerası biten Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den müjdeli haber geldi. Ülkemizde olduğu kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden, TRT dijital platformunda Bir Fetih Ülküsü Kızılelma projesini dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yönetmenlik koltuğunda Kamil Arslan'ın oturacağı Bir Fetih Ülküsü Kızılelma yapımı için oyuncu seçimlerinin başlandığı öğrenildi. Çekimleri Kartal'da kurulacak büyük bir platoda gerçekleştirilecek olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi izleyenleri tarihte unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

Senaristliğini Ozan Bodur ile ekibinin yapacağının bilgisi verilen projenin birinci sezonunun sekiz bölümden oluşması kararlaştırıldı. Öte yandan Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının konu olarak işleneceği Bir Fetih Ülküsü Kızılelma projesinin Fetih hikayesine kadar uzanması düşünülüyor.

HABER7