Diş hekimliğindeki son gelişmeler NEÜ’de konuşulacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Diş Hekimliği Fakültesinin düzenlediği, diş hekimliği alanında güncel ve yenilikçi yaklaşımların ele alınacağı “Necmettin Erbakan Üniversitesi 2. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı”, 1-3 Ekim 2022 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Diş hekimliğindeki son gelişmeler NEÜ’de konuşulacak

NEÜ 2. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi’ni düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen NEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, kongrede alanında deneyimli akademisyenler ve seçkin konuşmacılar tarafından diş hekimliğinde Periodontoloji, Endodonti, Protetik Diş Tedavisi, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Restoratif Diş Tedavisi, Ortodonti, Pedodonti ve Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi alanlarında güncel ve yenilikçi yaklaşımların ele alınacağını kaydetti.

dis-hekimligindeki-son-gelismeler-1.jpg

Bu tür programlarla sürekli olarak öğrenci ve akademisyenlerin mesleki gelişimini arttırmayı amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Tunçdemir, halka en üst seviyede ağız ve diş sağlığı hizmetini en son teknolojilerle sunabilmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

dis-hekimligindeki-son-gelismeler-4.jpg