Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, şampiyonu arayıp bakın ne dedi

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, YKS’de Arapça alanında 500 tam puan alan Erdem’i tebrik etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, şampiyonu arayıp bakın ne dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, YKS Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça alanında 500 tam puan alan Hüseyin Furkan Erdem’i telefonla arayarak tebrik etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (2023-YKS) Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça alanında 500 tam puan alan Konya Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Furkan Erdem’le telefonda görüştü. Erbaş, görüşmede hafız olduğunu ve ilahiyat alanında da çalışmalar yapmayı düşündüğünü öğrendiği Erdem’e eğitim hayatını verimli bir şekilde tamamlaması temennilerini iletti.

Erbaş görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yabancı Dil Testi Arapça alanında 500 tam puan alan Konya Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hüseyin Furkan Erdem evladımızı arayarak başarılarından dolayı tebrik ettim.

Aynı zamanda hafız olan Hüseyin Furkan, ilahiyat alanında da çalışmalar yapmayı düşündüğünü bizlerle paylaştı. Kendisine çıktığı bu güzel yolculukta Cenab-ı Hak'tan muvaffakiyetler diliyor, Hüseyin Furkan kardeşimiz gibi sınavda derece alan tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum.

İlgili Haberler
Etiketler :