Diyarbakır'da Amatör Lig'de Mehmetçik'e "pankartlı" destek

2. Amatör B Grubu'nda mücadele eden Asur Gençlik Spor oyuncuları, sahada açtıkları pankartla TSK'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi- Kulüp Başkanı Kayaalp:- "Her zaman şehitlerimizi kalbimizde yaşatıyoruz. Diyarbakır'dan böyle bir
Diyarbakır'da Amatör Lig'de Mehmetçik'e "pankartlı" destek

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır 2. Amatör B Grubu'nda mücadele eden Asur Gençlik Spor oyuncuları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na sahada açtıkları pankartla destek verdi.

Merkez Yenişehir ilçesindeki Şehitlik 1 No'lu Saha'da Başak 21 Spor ile karşılaşmak için sahaya "Reis" yazılı formalarla çıkan Asur Gençlik Spor oyuncuları, "Afrin Zeytin Dalı Operasyonu Şehitlerini Saygıyla Anıyoruz" yazılı pankart açtı.

Asur Gençlik Spor takımı, rakip takımın sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip oldu.

Kulüp Başkanı Cihan Kayaalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın 3 yıl önce kurulduğunu ve 2. Amatör B Grubu'nda mücadele ettiklerini söyledi.

Rakiplerinin sahaya çıkmama nedenini bilmediklerini ifade eden Kayaalp, "Biz her zaman şehitlerimizi kalbimizde yaşatıyoruz. Vatanı milleti için canını verenler bizim için değerlidir." dedi.

Oyuncularla aldıkları karar doğrultusunda Zeytin Dalı Harekatı'na verdikleri desteği sahada göstermek istediklerini belirten Kayaalp, rakip takım çıkmadığı için sahada yalnız kaldıklarını aktardı.

Kayaalp, "Diyarbakır'dan böyle bir pankart açılırsa harekatta görev yapan askerlerimize bir nebze de olsa moral olur diye düşündük. Pankartımızı açtık. İnşallah sınır dışında görev yapan askerlerimiz izler ve Diyarbakırlıların onlarla ilgili duygularını görürler." diye konuştu.

Her zaman Mehmetçik'in yanında olduklarını dile getiren Kayaalp, gerektiğinde Afrin'e dahi gidebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: