Diyarbakır'da öldürülen PKK'lı, Aytaç Baran'ın katili çıktı
Diyarbakır'da polise düzenlediği saldırının ardından öldürülen 3 PKK'lıdan S.D.'nin Aytaç Baran'ın katili olduğu ortaya çıktı.
Merkez Yenişehir ilçesinde polise düzenledikleri saldırının ardından öldürülen 3 teröristten biri olan S.D.’nin 9 Haziran 2015'te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran'ın aranan katil zanlısı olduğu belirlendi. 7 Haziran seçimlerinin ardından düzenlenen suikastla öldürülen Aytaç Baran'a yönelik saldırı anı güvenlik kameralarına yansımış, görüntülerdeki bir katil zanlısı yakalanırken ikinci zanlı olan S.D. ise aranıyordu.
Cinayetle ilgili olarak aranan S.D., dün Yenişehir ilçesi Şehitlik semti Ben-u Sen Mahallesi'nde polisle girdiği çatışmada hayatını kaybetti.
Bakmadan Geçme
Konya'da okulda öğretmen arkadaşını öldüren sanıktan itiraf: Odaya girdim ve vurdum
Konya’nın 106 yaşındaki çınarı vefat etti
Konyaspor otobüsü Tem otoyolunda kaza yaptı
Konya belediyeleri için yeni dönem: Sürdürülebilir kalkınma karnesi geliyor
Plaka işlemlerinde yeni dönem!
Konya merkezde babasını yere yatırıp tekmeledi! Sosyal medyanın gündemine oturdu