Domenec Torrent'ten Emre Belözoğlu'na tebrik!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Şu anda ligde en formda takımlarından birine karşı oynadık. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim" dedi.
Domenec Torrent'ten Emre Belözoğlu'na tebrik!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 0-0 berabere kaldıkları Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Domenec Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Bence çok dengeli bir maçtı"

"Bence çok dengeli bir maçtı. İlk yarıda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Biraz daha üstündük. Ama ikinci yarıda da daha çok pozisyon bulduk diyebilirim."

"Emre'yi tebrik ederim"

"Şu anda ligde en formda takımlarından birine karşı oynadık. Antrenörleri Emre'yi tebrik ederim. Biraz da sakatlıklardan dolayı oyuncular konusunda doğaçlamaya gitmek durumunda kaldık. Fakat oynadıklarından ben memnunum."

"Haftaya çok zor gözüküyor"

"Haftaya çok zor gözüküyor Omar. Marcao, yavaş yavaş antrenman yapmaya başladı. Omar başlamadı, önümüzdeki hafta maçın hangi gün olduğu da önemli oynayabilmesi için."

"İstanbul'da çok mutluyum"

"İstanbul'da çok mutluyum. Daha da mutlu olduğum şey Galatasaray'da çalışmak. Ben şanslıyım çünkü twitter'a, instagram'a bakmam. İnternet'i okumam."

"1 senemiz daha var Galatasaray'da"

"1 senemiz daha var Galatasaray'da. Onun üzerine konuşmalar yaptık. İsmi Galatasaray olan çok önemli bir kulübü temsil ediyoruz burada. Kazanır, kaybedersiniz ama tutumunuz böyle olmalı."