Doymuş, SÜ öğrencileri ile bir araya geldi

TRT Haber 'Ömür Dediğin' program yönetmeni ve sunucusu Zeliha İlhan Doymuş, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü desteğiyle SÜ İletişim Fakültesince düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Doymuş, SÜ öğrencileri  ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TRT Haber “Ömür Dediğin” program yönetmeni ve sunucusu Zeliha İlhan Doymuş, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü desteğiyle SÜ İletişim Fakültesince düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Sultan Alparslan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşiye Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Beşoluk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

DOYMUŞ DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Zeliha İlhan Doymuş, “Ömür Dediğin” programından kesitler sunduğu söyleşide deneyimlerini anlattı. Geniş izleyici kitlesine sahip programı 2007’den beri izleyiciyle buluşturduklarını ifade eden Doymuş, program hazırlamada toplumu tanıma, toplumda karşılık bulacak konu belirleme ve insanlarla iletişim kurmanın önemini aktardı. Doymuş, programı eğitici, eğlendirici ve bilgilendirici formatta hazırladıklarını belirterek, “İnsana dokunan hikayeler seçmek, özellikle de bizi biz yapan Anadolu değerlerini gün ışığına çıkaran projeler, toplumda karşılık buluyor. ‘Ömür Dediğin’ de buna en büyük örnektir.” dedi. Doymuş, Selçuk Üniversitesindeki programı kapsamında Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarete İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İmran Aslan ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özgür ile Dr. Öğr. Üyesi Emre Osman Olkun eşlik etti. Rektör Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Bakmadan Geçme