DSİ Bölge Müdürlüğüne Mehmet Ekinci atandı

Mehmet Ekinci, Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürü oldu. Mehmet Ekinci, DSİ 63. Hatay Şube Müdürlüğü ve DSİ 6. Adana Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde önemli projelere imza attı.
DSİ Bölge Müdürlüğüne  Mehmet Ekinci atandı

Mehmet Ekinci, Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürü oldu. Mehmet Ekinci, DSİ 63. Hatay Şube Müdürlüğü ve DSİ 6. Adana Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde önemli projelere imza attı. Görev yaptığı 3,5 yılda, DSİ 63. Hatay Şube Müdürlüğünde önemli projelere imza attı. Hatay’ın  50 yıldır hayalini kurduğu Reyhanlı Barajını ve Davutlar Regülatörünü, Tahtaköprü Barajını, Karaçay Barajını, Hatay İçmesuyu Arıtma Tesisini ve isale hattını ayrıca onlarca taşkın projesini tamamladı.

‘KONYA’DA GÖREV YAPMAK HERKESE NASİP OLMAZ’

20 Eylül tarihinde Konya’ya gelerek göreve başlayan Ekinci, “Burası ‘Ne Olursan Ol Yine Gel’ diyen Hz. Mevlana’nın diyarı Konya’dır.  Konya’da görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bizim yüreğimizde Konya’nın başka bir yeri vardır. Burası Selçuklu’nun başkenti Hz. Mevlana’nın torunlarının bulunduğu hoşgörü şehridir. İç Anadolu'nun göz bebeği Konya ilimizde görev yapmak her insana nasip olmaz. Bundan dolayı Rabbime şükrediyorum” dedi.