DSYB’nin yeni mağazası açıldı

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Uluırmak Mahallesine kazandırılan ‘Yetiştiriciden Şarküteri’ mağazasının açılışı dualarla yapıldı.
DSYB’nin yeni mağazası açıldı

Konya DSYB tarafından Uluırmak Mahallesine, ‘Yetiştiriciden Şarküteri’ mağazası açıldı. Açılışta konuşan Başkan Edip Yıldız, “Birliğimiz, 10 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük yetiştirici ailesidir. Bizim yönetim anlayışımız, hizmete dair sorumlulukları yerine getirirken aynı zamanda da üreticimizin sütünün, etinin katma değer elde etmesidir.” dedi.

dsybnin-yeni-magazasi-acildi-2.jpg

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Uluırmak Mahallesine kazandırılan ‘Yetiştiriciden Şarküteri’ mağazasının açılışı dualarla yapıldı. Türkiye’nin en büyük yetiştirici ailesi oldukları vurgusunu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yıldız, “Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, 10 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük yetiştirici ailesidir. Bizim yönetim anlayışımız, hizmete dair sorumlulukları yerine getirirken aynı zamanda da üreticimizin sütünün, etinin katma değer elde etmesidir. Yani ürün haline getirilerek satışını gerçekleştirmektir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yerimiz, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin enBir, süt ürünlerindeki tescilli marka adıdır. EtBir de et ürünlerindeki tescilli markasının adıdır. Üretimi tamamen kendine aittir.” şeklinde konuştu.

dsybnin-yeni-magazasi-acildi-3.jpg

‘KALİTELİ VE FİYAT AVANTAJLI’

Ürün kalitesinde ve fiyat noktasında hassasiyet gösterdiklerini söyleyen yapan Yıldız, “Farklı bir yapıyız. Üretime geçtiğimizde şuna şahit olduk. ‘Üreticiden tüketiciye’ dendiğinde çok ciddi de bir güven barındırıyor. Böyle bir tüketici portföyü var. Biz de bu güvene layık ürün kalitemizden tutun, fiyatlandırmaya varana kadar hepsinde bu hassasiyeti gösteriyoruz. Bu satış noktalarında hem kalite yönünden hem de fiyat avantajı olduğunu bildiğimizden Konya’nın merkez ilçelerinden, taşra ilçelerine varana kadar çoğaltmayı düşünüyoruz. Hayırlı olsun.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

• BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

dsybnin-yeni-magazasi-acildi-4.jpg

 Muhabir
Etiketler :