Dünyaca ünlü markaları 4’te 1 fiyatına satıyorlar

Konya’da hizmete açılan The Combin’de dünyaca ünlü erkek giyim markalarına ait kıyafetler, 4’te 1 fiyatına satılıyor. Orijinal ürünleri çok daha uygun fiyata verdiklerini dile getiren İşletme Sahibi Enver Küçükkurt, “Dünyaca ünlü markalarda erkek kıyafetine dair aradığınız ne varsa mağazamızda 4’te 1’i fiyatına bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Dünyaca ünlü markaları 4’te 1 fiyatına satıyorlar

Kalitesiyle ön plana çıkan fakat fiyattaki pahalılığıyla alınamayan dünyaca ünlü erkek kıyafetleri, The Combin’de uygun fiyata satılıyor. Yıllardır tecrübe kazandıkları sektörde kendi firmasını kurduğunu dile getiren The Combin İşletme Sahibi Enver Küçükkurt, “Yaklaşık 25 senedir sektörün içindeyim. Türkiye’de hatırı sayılır büyük markalarda üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra kendi iş yerimizi açmak nasip oldu. Buranın açılışlında dünya markalarını daha uygun fiyatlara satabilmek üzere mağazamızı oluşturduk. The Combin, otogar güzergahında, Novaland AVM çaprazında, Alsancak Prime AVM’de bulunuyor. Sektörü çok eskiden beri biliyoruz. Bu iş için pamuk tarlasında yetiştik diyebilirim. Tekstilde dünyaca ünlü markaları, orijinal ürünleri ne kadar uyguna getirebiliriz bunu düşündük ve halkımıza hizmet etmek için yerimizi oluşturduk” dedi.

5-001.jpg

ERKEK GİYİMİNE DAİR HER ŞEY BULUNUYOR

Erkek kıyafetinde A’dan Z’ye hizmet verdiklerini kaydeden Enver Küçükkurt, “Elimizde sadece erkek giyimi bulunuyor. Tişört, pantolon, kot pantolon, gömlek, mont, sweatshirt, kışlık-yazlık ürünler, polo yaka tişörtler, iç çamaşırı, çorap gibi ürünlerin satışını yapıyoruz. Yaklaşık 500 çeşit ürünle hizmet veriyoruz. A’dan Z’ye dünya markalarını satıyoruz. En önemli özelliğimiz de bu dünya markalarının kendi mağazalarındaki fiyatların yaklaşık 4’te 1’i fiyatına satış yapıyoruz. Bunlar tamamen orijinal ürünler. Uygun fiyat olmasının sebebi, İhracat fazlası olduğundan dolayıdır. 3. sınıf ülkelere ihraç edilen ve gümrükte ayrıştırılan, sonra da iş piyasaya sürülen ürünlerdir. Hiçbir şekilde defosu olmayan, yüzde yüz orijinal ürünlerdir. Müşterilerimiz bu ürünlerimizi bizden aldıktan sonra o markanın mağazasına götürüp de değişim yaptırabilir. Ürünlerimizdeki barkodu okuttuğunuzda o markanın web sitesine giriş yapılabilmektedir” ifadelerini kullandı.

4-001.jpg

AYAKKABI SATIŞI DA BAŞLAYACAK

The Combin’de yakın dönemde yine ünlü markalara dair ayakkabıların satışına da başlayacaklarını kaydeden Enver Küçükkurt, “Tekstilin ara dönemleri oluyor. Ama ayakkabı öyle değildir. Eylül 15’ten sonra kış sezonu başlayacak. Bu tarihten sonra dünya markalarının ayakkabılarını da bünyemizde yaklaşık 100 çeşit ürün olarak bulunduracağız. Yazın da devam edecek. Ürünlerimizde tüm kredi kartlarına 6’ya kadar taksit imkanı sunuyoruz. Onun haricinde elden taksit dediğimiz Konya’da kullanılan bir ödeme sistemi var. Kartsız, kefilsiz 6 ila 10 taksit elden taksit sistemi getireceğiz. Öğrencilerimize kolaylık sağlamak istiyoruz. Yüzde 20-30 gibi cüzi bir peşinat sonrası kalanını taksitlendireceğimiz bir ödeme planı sunarak onları rahatlatmak istiyoruz. Ekim ayı gibi bu sürece inşallah başlayacağız” dedi.

1-002.jpg

‘KENDİ MARKAMIZI KURACAĞIZ’

Kıyafette kendi markalarını kuracaklarını dile getiren Enver Küçükkurt, “Bundan sonraki süreçte kendi markalı ürünlerimizi de üretmeye başlayacağız. Onun da PR çalışmaları yapıldı. Çok güzel bir koleksiyon hazırlıyoruz. Özellikle Şubat-Mart gibi hayata geçecek dönemde kendi markamızla, çeşitli pazar yerlerinde, e-ticaret platformlarında yer alacağız. Dünya markalarının kalıplarını ve kumaşlarını kullanacağız. Ürünlerimiz ve markamız sürpriz olsun. 2023’te güzel projelerle karşınızda olacağız” şeklinde konuştu.

3-003.jpg

SOSYAL MEDYADA AKTİF

The Combin mağazasının sosyal medyada aktif olduğunu belirten Enver Küçükkurt, “Sosyal medyada Facebook, Instagram, Tiktok, Letgo, Dolap gibi uygulamaların hepsinde mağazalarımız var. Ayrıca kendi web sitemiz bulunuyor. Cumartesi günleri akşam 22.00’de canlı yayında mezat yapıyoruz. Buraya özel uygun fiyatlı ürünler getiriyoruz. Geçen hafta cumartesi günü 125 liradan dünya markası ürünler satıldı. Bu tarz oraya özel kampanyalı ürünler getiriyoruz. Canlı yayınları Instagram hesabımızdan yapıyoruz. Tüm sosyal medyada mağazamızın ismi olan @the.combin kullanıcı adıyla hesaplarımıza ulaşabilirsiniz. Takip ettiğinizde canlı yayın bildirimlerimiz gidiyor. Ayrıca bu hesaplarımızda çekilişler yapacağız ve hediye çekleri vereceğiz. Onlara da kısmet olursa Eylül ayı itibariyle başlayacağız” dedi.

8.jpg

ŞUBELEŞME MÜJDESİ

2023 yılı içinde 3 yeni şube açmayı hedeflediklerini söyleyen Enver Küçükkurt, “Şu anda 100 metrekarelik mağazada hizmet veriyoruz. Kısmet olursa yeni hedeflerimiz var. Konya’da ve ilçelerinde şubeleşmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl ilkbahar-yaz sezonuyla ilk şubemizi Bosna Hersek Mahallesi’nde açacağız. Ayrıca Kulu ve Akşehir ilçelerinde olmak üzere 3 tane şube açmak 2023 yılı hedeflerimiz arasında bulunuyor. Sürpriz bir ilimiz daha gelebilir. Henüz netleştirmedik ama ilçelerle başlayıp Türkiye’ye yayılan bir marka olmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

7.jpg

2-enver-kucukkurt.jpg