Dursun; "Ereğli'ye verdiğiniz değer bizleri mutlu ediyor"

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'a ilçe ziyaretçilerinden dolayı teşekkür ederek "Ereğli'ye verdiğiniz değer bizleri mutlu ediyor" dedi.
Dursun; "Ereğli'ye verdiğiniz değer bizleri mutlu ediyor"

“Hizmetlerinin yanı sıra manevi olarak da varlığını daima yanımızda hissettiğimiz Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun'a İlçe Teşkilatımız, dava arkadaşlarım ve şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum“ diyen AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ‘ın yoğun programlarına rağmen bir günü Ereğli’ye ayırarak dualarla yeni başlayan hizmetin yanı sıra bitme aşamasında olup, yakın zamanda hizmete açılacak olan projeleri de yerinde incelediklerini ifade etti.

zubeyir-dursun-1.jpg

Altay ve Sorgun’un Ereğli programına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile birlikte Cumhur İttifakının Ereğli İlçe Başkanları Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz da eşlik etti.

Dursun, "Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde ve Nisan ayının bereketi ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Altay ile Milletvekilimiz Sayın Sorgun’u, Ereğli’mize olan yoğun ilgileri bizleri ziyadesiyle mutlu ederken, Ereğli esnafımızın ve vatandaşlarımızın da bu anlamda memnuniyetleri görülmeye değerdi. Ereğli’miz, Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen hizmetler noktasında oldukça şanslı bunu bir kez daha görüyoruz. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Ereğli’de yapılacak Ereğli Kent Meydanı Cephe İyileştirme Projesinin 1. Etap çalışmaları dualarla başladı. Ulu Camimizin ve Rüstem Paşa Kervansarayı, Bedesten gibi tarihi mekanlarımızın bulunduğu ve İlçe halkımızın yoğun şekilde sirkülasyon içinde olduğu bu alanın Cephesi şehrimize yakışır hale gelecek. Ereğli’mize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

zubeyir-dursun-3.jpg

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Dursun sözlerine şöyle devam etti;

“Ereğli esnafımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın yoğun ilgi ve alakası hizmetten duyulan memnuniyeti bizlere bir kez daha gösteriyor. İlçe halkımızın memnuniyetine mazhar olan ve Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete sunulan ASEM ile Millet Kıraathanesini ziyaret edip, projesi tamamlanma aşamasında olan yarı olimpik yüzme havuzu ile Millet bahçesini gezerek incelemelerde bulunduk. Bahsetmiş olduğum bu hizmetler Ereğli’mizin bugününe ve yarınlarına sosyal ve ekonomik anlamda hizmet edecek olan kalıcı yatırımlardır. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum”

Hatay deprem bölgesindeki hizmetleriyle Türkiye gündeminde adından sıkça söz ettiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli KYK yurdundaki depremzedelerle iftarda biraraya geldi.

zubeyir-dursun-4.jpg

Ardından şehit aileleri,gaziler ve İlçe protokolü ile iftar programında buluştu. Cumhur İttifakının ortağı olan MHP Ereğli İlçe Teşkilatının Yunus Emre Parkında kurulan “ Gönül Sofrası “ otağını da ziyaret edip,burada vatandaşlarla Ramazan sohbetlerine eşlik etti. Ereğli İmamı Azam camiinde kılınan teravih namazı sonrası Altay, Ereğli’den ayrıldı.

Etiketler :