Dynomark Cihanbeyli Auto Expert açıldı

Cihanbeyli Sanayi Bölgesi’nde bir ilk olan Dynomark Cihanbeyli Auto Expert, kesilen açılış kurdelasıyla hizmete girdi. Bölge insanının önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan işletme, Cihanbeyli’nin yanısıra; Kulu, Altınekin, Yeniceoba gibi bölgelerde yaşayan vatandaşların da ihtiyacına cevap verecek.
Dynomark Cihanbeyli Auto Expert açıldı

Cihanbeyli Sanayi Bölgesi’nde bir ilk olan Dynomark Cihanbeyli Auto Expert, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gürel ve Cihanbeyli Esnaf Odası Başkanı Kemal Belgin tarafından kesilen açılış kurdelasıyla hizmete girdi. Bölge insanının önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan işletme, Cihanbeyli’nin yanısıra; Kulu, Altınekin, Yeniceoba gibi bölgelerde yaşayan vatandaşların da ihtiyacına cevap verecek.

2-el-arac-alirken-1.jpeg

"CİHANBEYLİ SANAYİSİNE BİR İLKİ KAZANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Dynomark Cihanbeyli Auto Expert ile Cihanbeyli sanayisine bir ilki kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Dynomark Cihanbeyli Auto Expert firması sahibi Murat Uğur, sadece Cihanbeyli’ye değil, aynı zamanda Kulu, Yeniceoba ve Altınekin bölgelerine de hizmet vereceklerini söyledi. İkinci el otomobil alan bütün müşterilerinin hizmetinde olduklarını ifade eden Uğur, ikinci el oto alırken, ekspertiz yaptırmanın önemine dair açıklamalarda bulundu. Tüm bakımları yapılmış, orijinal ve hatasız gibi düşünülen araçlarda daha sonra ortaya çıkabilecek hasarların sonradan çok baş ağrıtabileceğini belirten Uğur, “Oto ekspertizi yapılmayan ikinci el araçlarda pert ve şasesi oynayan araçlar, kaporta boya, motor mekanik, gibi bölümlerde olabilecek hasar ve arızaların önceden bilinmemesi halinde karşınıza çok büyük masraflar çıkabilir. O yüzden almayı düşündüğünüz ikinci el otoyu kesinlikle güvenilir bir oto ekspertiz merkezine götürmelisiniz. İkinci el araç alacakların en büyük korkusu kandırılma ve dolandırılma korkusudur. Almak istediğiniz aracı ekspertiz firmasına göstererek herhangi bir arızası olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ama her ekspertiz firması objektif olarak hizmet vermez. Firmamız, hiç bir galeri ve servis ile anlaşma yapmaz. Müşteri güveni ve tarafsız çalışma prensibi doğrultusunda çalışan, tamamen modern cihazlar ile ekspertiz hizmeti sunan bir firmayız” ifadelerini kullandı.

2-el-arac-alirken-2.jpeg

“SON TEKNOLOJİ İLE HİZMET VERİYORUZ”

Expertiz raporunun önemine değinen Uğur, “Alınan araç boyalı olabilir veya değişen parçası bulunabilir. Birçok kişi aracın arızasını veya boyasını saklama çabasına girer. Araçta değişen parça ve boya olup olmadığı en iyi ekspertiz cihazları ile anlaşılır. Firmamız, teknolojik cihazlar ile boya kontrolü yapar. Bildiğiniz gibi, ikinci el araçlarda en çok kilometre ile oynanır. Kilometresi düşürülen araçlar çok daha yüksek fiyatlara satılır. Aldığınız aracın kilometresinin düşürülüp düşürülmediğini ancak firmaya getirip kontrol ettirerek anlayabilirsiniz. Firmanın tek başına sadece ekspertiz firması olarak hizmet vermesi müşteri güveni açısından çok önemlidir. Objektif olmak adına ne ürün satıcısıyla ne de ürünü alacak olan kişiyle samimiyet kurmamaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız testler sonucunda ortaya çıkan raporu tamamen tarafsız bir şekilde hazırlıyoruz” dedi.

2-el-arac-alirken-3.jpeg

“UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET”

İkinci el otomobil alacak olanlara en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Uğur, “Hizmetlerimiz 3 paket halinde müşterilerimizin ihtiyacına cevap veriyor. Seçilen pakete göre araçların testini sağlıklı bir şekilde yapıyor ve raporumuzu hazırlıyoruz. İkinci el araç alan müşterilerimizin kafasındaki soru işaretlerini giderme adına her soruya cevap vermeye çalışıyoruz. Kapımız sonuna kadar açık, kaliteli hizmeti en uygun fiyata müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: ŞERİFE NUR KARACA / YENİ HABER

2-el-arac-alirken-4.jpeg

whatsapp-image-2019-09-13-at-15-19-21.jpeg