E-Devlet çöktü mü? e-Devlet 'çalışma hayatım' neden açılmıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT düzenlemesiyle ilgili yaptığı açıklama sonrası çoğu kullanıcı e-Devlet'te erişim problemi yaşıyor. 'Çalışma hayatım' kısmına girmeye çalışan vatandaşlar erişim problemiyle karşılaşıyor. Erşim problemiyle karşılaşan kullanıcılar 'E-devlet neden giriş yapılamıyor, e devlet çöktü mü?' soruları araştırıyor.
E-Devlet çöktü mü? e-Devlet 'çalışma hayatım' neden açılmıyor?

E-Devlet çöktü mü, giriş ekranı neden yok tarzı sorular şu anda vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili yapmış olduğu açıklama sonrası vatandaşlar e-Devlet'e girişi yapmaya çalışıyor.

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ?

Sabah saatlerinde e-Devlet sistemine erişimde problem yaşayan vatandaşar giriş ekranında, "Sistemimizde yapılan bakım ve güncelleme çalışması nedeni ile kısa bir süre için hizmet veremiyoruz" uyarısıyla karşılaşmışlardı.

EYT MÜJDESİ SONRASI YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde detaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinde herhangi bir yaş sınırı olmayacağını, düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olma hakkı kazanacağını söyledi.

E-Devlet üzerinden 'Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim?' sorgulaması yapılabiliyor. Yaşanan yoğunluğun ardından e-Devlet'e erişimde sorunlar yaşandı.

"Bağlantı Sorunu" bildirimiyle yapılan uyarıda, "Sistemde yaşanan teknik bir sıkıntıdan dolayı giriş sayfası açılmadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" açıklaması yapıldı.

Etiketler :