Eczacılar Odasında görev değişimi

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen seçimde başkan adayı Uzman Eczacı A.Hakan Koru seçime katılan delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.
Eczacılar Odasında  görev değişimi

Türk Eczacılar Birliği 5. Bölge Konya Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen seçimde başkan adayı Uzman Eczacı A.Hakan Koru seçime katılan delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi. 5. Bölge Konya Eczacı Odası Başkanlığına seçilen Koru’nun yönetiminde yer alan isimler şöyle;  A.Hakan Koru ( Başkan), Sema Durmaz Traş, Zeynep Özdemir, Mustafa Şeref Yavuz, Emre Küçükbağrıaçık, Alper Ozan Turan ve Fatih Kaş. Yönetim kurulu yedek üyeler ise; Duygu Küçükyılmaz, Kübra Ümit, Burak Can,  Rana Seçkin Arıbaş, İzzettin Türker,  Ahmet Koç ve Mustafa Gökerik.

‘ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR’

Başkan Koru yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi:  “Delegelerin oyunu alarak şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte göreve geldik. Ecz. Adem Açıkgöz ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar yaptıkları üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca seçimlere katılarak teveccüh ve desteğini esirgemeyen meslektaşlarıma yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde tüm meslektaşlarımızın katılımıyla mesleğimiz adına faydalı projeler hayata geçireceğimizden hiç şüphem yok.  Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Meslektaşlarımızın daha rahat ve ferah çalışmaları için her alanda görev yapmaya hazırız” dedi.