Eğitim-Bir Sen’den gazetemize ziyaret

Eğitim-Bir Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer beraberinde Başkan Yardımcıları Galip Bilgili, Mehmet Aziz Anik ve Vedat Ay ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ettiler.
Eğitim-Bir Sen’den gazetemize ziyaret

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu ile görüşen Başkan Karlıer ve beraberindeki heyet 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Başkan Karlıer, “Gazeteciler aynı zamanda vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini gündeme getirerek sorunların çözümüne katkı sunmaktadırlar. Bizler, her zaman hak ve hakikatin sesi olan değerli basın emekçilerimizi vicdanın meşalesi olarak görmekteyiz. İlkeli duruşundan ödün vermeden mesleğini icra eden, özveriyle görevini yerine getiren, doğru, dürüst, ilkeli ve tarafsız haber yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasına ve güçlenmesine katkı sunan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Basın olarak Konya’ya ve vatana her zaman sahip çıkacaklarını belirten Koyuncu, Başkan Karlıer ve Başkan Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. •RAHİME KONGUR

Etiketler :