Görünüm

ETLEKMEK ŞUBELERİMİZ

"Şubelerimizin adresine buradan ulaşabilirsiniz.

ŞUBELERİMİZ

İLETİŞİM

"Şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz..

PAKET SİPARİŞ

LEZZETLERİMİZ

Kurumsal kalite, lezzet, uygun fiyat politikası ve yüksek hizmet anlayışımızla...

ÜRÜN FİYATLARIMIZ

HABERLER

"Karatay Lavanta Bahçeleri, halkın büyük ilgisini çekti.Ayrıca pek çok etkinliğin yer alacağı Karatay Lavanta Günleri’ne Lezzetimizle katıldık"

MOBİL HİZMET ARAÇLARIMIZ

"Mobil araçlarımızla önemli gün ve gecelerinizde mobil döner hizmeti veriyoruz" Mobil araçlarımız uluslar arası standarttadır"

ETLEKMEK

"Ekrem Coşkun Etlekmek hijyenik koşullarda hazırlanan lezzetlerini Alo Paket veya Gel-Al hizmetiyle sizlerle buluşturmaya devam etmektedir"

BÖREK

"Restoran ve Lokantacılık sektöründe ilk defa Hijyen ve Sanitasyon Belgesi alan marka olmanın ayrıcalığı ve sorumluluğuyla...

KARIŞIK BÖREK

"Sağlığınızı ve çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek hiç bir ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz. Dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini sunuyoruz...

<
<
T.0332.249 1922

Konya Stadyumu içi Parsana Mh. Kaletaş Cd. SELÇUKLU / KONYA

Bilgi ve Rezervasyon için

T. 0332 249 1922

T. 0538 487 1922

ETLEKMEK ŞUBELERİMİZ

Kâr marjımızı düşük tutarak, günlük kg satışımızda ciddi anlamda artış gerçekleştirdik. Bu hamlemiz ile dönerdeki fire oranının azalmasıyla, ekmek arası et dönerimizi her bütçeye uygun hale getirmiş olduk. ‘’Az kazanalım, sürümden kazanalım’’ dedik ve günlük belirli bir âdete ulaşınca; ‘’Bu fiyata et döner mi olur’’ algısını da yenmiş olduk. Ayrıca, insanların hayatlarına devam edebilmeleri için barınma ve yeme içmeye ihtiyacı bulunmaktadır.

Ekrem Coşkun Etlekmek

Hakkımızda

  • Markamızın misyonu ve vizyonu gereği öncelikli hedefimiz; halkımızın sağlıklı, doğal, hilesiz ve kaliteli %100 yaprak et döner yemesini sağlamaktır. Sektörümüzde en büyük sıkıntı kalifiyeli personel ve usta bulma konusunda yaşanmakta olup maliyetleri işletmenin para kazanma konusunu ciddi anlamda etkilemektedir. Geliştirdiğimiz Express konsept ile personel sayısı, işletme kurulum ve sabit giderlerini düşük tutarak, self servis modeline geçiş yaptık.