Ekrem Coşkun'dan taraftara jest

Yeşil-beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik görevinde de bulunan ve Konyaspor sevdalısı olan iş adamı Ekrem Coşkun, Konyaspor'un 100. yılına özel Ekrem Coşkun etliekmeğin 19.22 TL’den satışa sunulacağını açıkladı
Ekrem Coşkun'dan taraftara jest

Yeşil-beyazlı kulüpte daha önce yöneticilik görevinde de bulunan ve Konyaspor sevdalısı olan iş adamı Ekrem Coşkun, Konyaspor'un 100. yılına özel Ekrem Coşkun etliekmeğin 19.22 TL’den satışa sunulacağını açıkladı.
Ekrem Coşkun, Konyaspor’un 100. Yıl festivali sebebiyle etliekmeğin 45 TL'den, 29.90'a indirildiğini, bu kampanyanın 1 ay boyunca devam edeceğini duyurdu. Daha sonra Konyaspor taraftarlarından gelen talep üzerine ve Konyaspor başkanı Fatih Özgökçen’de sosyal medya hesaplarından ‘Ekrem bey arkadaşlar doğru tespit yapmış. Sende gereğini yaparsın diye bekliyoruz’ paylaşımının ardından Konyaspor sevdalısı iş insanı Ekrem Coşkun’da sosyal medya hesabından “Konu Konyaspor olunca bizde akan sular durur Sayın Başkanım bilirsiniz. Asırlık çınar Konyaspor’umuzun büyük ailesinin isteğini emir telakki ederim. Festival süresince büyük Konyaspor ailemize tek etliekmek 19.22 TL olacaktır. Herkese saygılar, selamlar.” diyerek,  Festival boyunca 19.22 TL indirdiklerini duyurdu. Ekrem Coşkun'un bu jesti Konyasporlu taraftarlarca büyük beğeni topladı. (Spor Servisi)

e579312d-2029-4863-8c97-60fb3da0ceee.jpeg