Ekrem Coşkun'un Konyaspor planı!

Konyaspor'da başkanlık seçimine 4 gün kala yeni gelişmeler yaşanıyor. 20 Kasım'daki toplantıda göreve hazır olduğunu belirten Ekrem Coşkun birtakım görüşmeler yapacak. Coşkun'un Konyaspor planları ve söylemleri değerlendirildi.
Ekrem Coşkun'un Konyaspor planı!

Konyaspor'da başkanlık konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. 20 Kasım'da gerçekleşen genel kurulda başkan adayı çıkmazken, çoğunluk sağlanamamıştı. İkinci toplantıya 4 gün kala Ekrem Coşkun'un bugün birtakım görüşmeler yapması ve 27 Kasım'a kadar adaylığını açıklaması bekleniyor. Bilindiği üzere Ekrem Coşkun pazartesi günkü toplantıda kulübü kayyuma bırakmayacağını ve aday çıkmaması halinde kendisi aday olacağını söyledi.

images-1.jpeg

HİSSE ALACAĞINI BELİRTTİ

Ekrem Coşkun, Konyaspor'un borcu ve geleceği ile ilgili söylemleri bulunuyor. Coşkun dernek statüsündeki Konyaspor'un şirketleşmesi gerektiğini sıklıkla dile getirdi. Bu bağlamda 10 milyon lira hisse alacağını ve Konyalı 100 iş insanı daha bularak takımın borcunu ortadan kalkacağını ifade etti. Ekrem Coşkun takımın geleceği için seferberlik çağrısı yapmıştı.

7192aad9-0fed-4c54-8e44-fdb72f39e47e-768x512.jpeg

EKREM COŞKUN KİMDİR

Ekrem Coşkun, 1966 yılında Konya’nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında doğdu. Ekrem Coşkun uzun yıllar sigortacılık sektöründe çalıştı. Ekrem Coşkun ayrıca Konyaspor bünyesinde Süper Lig ve 1. Lig dönemlerinde çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Kendisi şu anda halen Konyasporlular Derneği’nin başkanı olarak görev yapmaktadır.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :