Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Meral Akşener ile görüşecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Meral Akşener ile görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Meral Akşener'le görüşmesine izin verdi.

CHP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır. Sayın Genel Başkanımız, kendisi de daha önce belirttiği gibi, Halil İbrahim sofrasının küçülmesini değil, bilakis büyümesini arzulamaktadır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler. Meselenin Türkiye olduğu ve Genel Başkanımızın herkesin oyunu alacak, her rengi temsil edecek bir aday olacağı herkesin malumudur."

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'I ADAY OLARAK ÖNERMİŞTİ

Meral Akşener, Altılı Masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıklamıştı.

İYİ PARTİ, 'KAPI AÇIK' MESAJI

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta da, başlangıçtaki çalışma ilkelerine dönülürse kapının açık olduğunu belirterek, 'Biz dayatmaya karşı kurulduk ama dayatmayla karşılaştık' dedi.

Etiketler :