Elneny: Ben sadece Kuran-ı Kerim dinliyorum

Beşiktaş'ın Arsenal'den kiraladığı orta saha Mohamed Elneny, beIN Sports'a gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Elneny: Ben sadece Kuran-ı Kerim dinliyorum

Beşiktaş'ın Arsenal'den kiraladığı Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny beIN Sports'a bir röportaj verdi.

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki şampiyonluk şansıyla ilgili Mohamed Elneny: "Futbolda her şey mümkün. Futbol öyle bir oyundur ki hedefin çok uzağında hissedersiniz, 2-3 maç kazanırsınız, önünüz açılır." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTERİM"

Kiralık olarak kadroda bulunan Mohamed Elnen sözleşmesiyle alakalı, "Kulüp isterse, sözleşmemdeki maddeler doğrultusunda burada kalmam yönünde bir inisiyatif kullanırsa burada kalmayı isterim. Koşullar elverirse, kalmak isterim. Beşiktaş ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Gelecek neler getirir, onu çok kestiremiyorum." şeklinde konuştu.

SERGEN YALÇIN - ABDULLAH AVCI KIYASLAMASI

"Sergen Yalçın döneminde neler değişti, Abdullah Avcı yönetiminde olmayan nelerdi, neler yanlış gitti?" sorusu üzerine Elneny, "Oyuncular bazen teknik direktörün daha agresif davranmasını isterler. Sergen hoca da bunu yapıyor. Abdullah Avcı da çok iyi bir teknik direktör ve burada elinden gelenin en iyisini yaptı. Şanssızlıklar yaşadık, kazanabileceğimiz bazı maçları kazanamadık. İkisi arasındaki fark, Sergen hoca iletişim anlamında doğrudan hareket eden, daha sert davranabilen bir karakter. Abdullah hoca çatışmayı çok sevmeyen, mümkün olduğunca oyuncusunu mutlu etmek isteyen ve herkesi memnun etmeye çalışan bir karakter." yanıtını verdi.

SERGEN YALÇIN ÖVGÜSÜ

Sergen Yalçın hakkında konuşan Mısırlı yıldız, "Sergen Yalçın; Avrupa'da, Dünya'da önemli teknik adamlardan biri olabilir. Bu potansiyele sahip. En büyük avantajı, çok önemli bir oyunculuk kariyeri var." dedi.

"TEKLİF GELDİĞİNDE MESUT ÖZİL'E SORDUM"

“Türkiye'yi tercih etme sebebi sorulan Mohamed Elneny, "Çünkü Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Bu karardaki en büyük etken, Mesut Özil oldu. O benim ağabeyim, kardeşim gibi. Teklif geldiğinde fikrini sordum. O da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu söyledi." dedi.

"MESUT FENERBAHÇE'YE GELEBİLİR"

Mesut Özil hakkında konuşan 27 yaşındaki Mısırlı yıldız, "Mesut Özil, Fenerbahçe'yi çok seviyor ve sürekli bahsediyor. Bence Fenerbahçe'ye gelebilir. Mesut, Fenerbahçe marşları söyleyerek beni kızdırıyordu." açıklamasında bulundu.

"SADECE KURAN-I KERİM DİNLİYORUM"

Son olarak sevdiği tarz müzikleri ve ilgi alanları sorulan Elneny: "Benim müzikle pek aram yok. Ben sadece Kuran-ı Kerim dinliyorum" şeklinde yanıt verdi.

Mohamed Elneny ile tek kelime-tek cevap

Futbol: Hayatım
Aşk: Çocuklarım
Vodafone Park: Harika bir stadyum
Mesut Özil: Ağabeyim
Mohamed Salah: Kardeşim
İstanbul: Çok güzel bir yer
Kitap: Kur'an
Tutku: Futbol