Emekli uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu vurup, intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar, evde yaşanan tartışma sırasında tabanca ile eşi ve 2 çocuğuna kurşun yağdırdıktan sonra kendisini vurdu.
Emekli uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu vurup, intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı

Olayda Nevzat Acar, eşi Züleyha ve oğlu Oğulcan (22) hayatını kaybederken, kızı Nurseda Acar ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4'üncü Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Emekli uzman çavuş Nevzat Acar ile eşi Züleyha Acar, çocukları Nurseda ve Oğulcan Acar arasında evde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Nevzat Acar, eşi ve 2 çocuğunun üzerine kurşun yağdırdıktan sonra, kendisini vurdu.

KENDİSİ, EŞİ VE OĞLU ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALANDI

Evden gelen silah seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Oğulcan Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Durumları ağır olan Nevzat Acar ile eşi Züleyha ve kızı Nurseda Acar, ilk tedavilerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Züleyha Acar ve Nevzat Acar da hayatını kaybetti. Polisin incelemelerinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Nurseda Acar'ın da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Emekli uzman çavuş, eşi ve 2 çocuğunu vurup, intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı

Etiketler :