Emekliye cumhuriyet ikramiyesi! Müjdenin detayları belli oldu

Emekliye müjdenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün AK Parti kongresinde "İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi emeklilerimize açıklayacağız" dediği düzenlemenin detayları emeklileri mutlu edecek. Bir defaya mahsus ödeme 5 bin lirayı bulabilir...
Emekliye cumhuriyet ikramiyesi! Müjdenin detayları belli oldu


Milyonlarca emekliyi ilgilendiren maaş düzenlemesi için bir süredir Cumhurbaşkanı Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan oluşan üçlü mekanizma çalışmalarını sürdürüyordu.

Emeklileri heyecanlandıran açıklama önceki gün Başkan Erdoğan'dan geldi. Hafta sonu gerçekleşen AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Başkan Erdoğan, "İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi emeklilerimize açıklayacağız" demişti.

Ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Erdoğan'ın işçi, memur ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili çalışmayı Kabine toplantısı sonrasında paylaşacağını duyurdu.

TÜM EMEKLİLERİ KAPSAYACAK

Sabah'ta yer alan habere göre; emekliye ikramiyenin, Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna bir sefere mahsus olacağı öğrenildi. Bu kapsamda emeklinin gözü bugün toplanması beklenen Kabine Toplantısına çevrildi.

Etiketler :