• Haberler
  • Spor
  • Emenike'nin Menajeri, Transfer İçin Görüşmelere Başladı

Emenike'nin Menajeri, Transfer İçin Görüşmelere Başladı

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin menajeri, İngiltere'de Nijeryalı golcünün talipleriyle görüşüyor.

Emenike'nin Menajeri, Transfer İçin Görüşmelere Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe yönetimi, Emmanuel Emenike için düğmeye bastı. Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan son Beşiktaş derbisinde ise tribünlerin protestosu karşısında sahayı terk etmek isteyen Nijeryalı forvetin bileti sezon sonunda kesiliyor.

HAREKAT BAŞLADI

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-Lacivertli yönetim, Emenike'yi en yüksek getiriyle elden çıkarabilmek için güvendiği isimlere yetki verdi. Bunlardan biri olan Ahmet Bulut şu anda Londra'da Emenike'nin transfer koşullarını öğrenmek isteyen takımlarla görüşüyor. Bulut, Emenike'nin temsilcileriyle bu operasyonda eşgüdümlü çalışıyor.

RUSLAR BEKLEMEDE

Devre arasında Lokomotiv ve Dinamo, Emenike'ye talip olmuş ancak parasal anlaşmazlıklar nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Rus ekipleri sezon sonunda yeniden Nijeryalı'ya talip olursa Fenerbahçe, daha esnek koşullarda bunu değerlendirecek.

4 GOL 4 ASİSTİ VAR

4-1 biten Mersin maçında takımının son 2 golünün hazırlayıcı olan Emenike bu sezonki asist sayısını 4'e çıkardı. Njieryalı'nın gol sayısı da 4.

Bakmadan Geçme