Emreli'den Konyaspor sözleri!

Konyaspor’da sözleşmesi bittikten sonra Dinamo Zagrep’e geri dönen Mahir Emreli, takımında çalışmalara başladı. Emreli, Konyaspor ile ilgili net ifadeler vermekten kaçınırken şu anda tek düşüncesinin kamp döneminde öne çıkmak olduğunu söyledi. Mahir Konyaspor’da 2 gol atmıştı.
Emreli'den Konyaspor sözleri!

Konyaspor’un2022-2023 sezonunun ikinci yarısında Hırvatistan’ın Dinamo Zagrep takımından sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Mahir Emreli, yeşil beyazlılar ile sözleşmesinin bitmesinin ve yeni bir anlaşmanın yapılmaması nedeniyle kontratı olduğu Zagrep takımına geri döndü. Konya’da kaldığı dönemde mutlu olduğunu ve Türkiye’yi sevdiğini belirten Emreli yakın çevresine konuştu.

takimima-odaklandim.png

“ÖNCELİĞİM ŞU ANDA TAKIMIM”
Azerbaycanlı oyuncu şu anda sözleşmesi olduğu ve antrenmanlarına katıldığı Dinamo Zagrep’e odaklandığını belirtti, “Konyaspor veya başka bir takım ile değil şimdiki tek düşüncem kamp döneminde takımıma katkı yapmak. Transfer işi ile menajerim ilgileniyor. Benim odağım şu anda kulübüm” dediği öğrenildi. Mahir Emreli Konyaspor formasıyla çıktığı 12 maçta 2 gole etki yaptı.

 Muhabir
Etiketler :